što je EOL ?

općenito o EOL-u
protekli projekti

trenutni projekti


life projekt
eko sajam
galerija X. sajma
program X. sajma
kako do nas
novinski isječci
nagrađeni na X. sajmu
popis izlagača X. sajma
mlin na Muri

zanimljivosti

korisni linkovi
galerija izgradnje mlina
galerija otvaranja mlina
legenda o Eol-u
lokalna agenda 21


Ekološka organizacija EOL

Ivana Mažuranića 2/3
40000 Čakovec

Tel/fax: ++385 40 313 090

eol@eol.hr
ecosajam@eol.hr


Eko sajam

Još od 1997. godine članovi EOL-a osmišljavaju i ideje pretvaraju u stvarnost kako bi prikazali potencijal za održiv razvoj Međimurja domaćoj i srednjeeuropskoj javnosti kroz sajmene aktivnosti.

Sajam ekologije i zdrave prehrane mjesto je gdje pojedinci, udruge, tvrtke, institucije mogu pronaći pozitivne novosti i primjere dobre prakse koji ukazuju na mogućnosti održivih gospodarskih djelatnosti kao alternative konvencionalnim.

Već tradicionalno Sajam okuplja izlagače, predavače, izvođače, posjetitelje iz cijele Hrvatske kao i susjednih država te omogućava razmjenu zamisli, praktičnih primjera, te pokretanje prostora i ljudi, a razvija se i "živi" u vremenu sveopćeg kretanja civilizacije prema zdravim normama življenja i vremenu općeg buđenja eko-svijesti na svim razinama. Svim izlagačima, posjetiteljima i gostima Sajam srdačno otvara svoja vrata u studenome, u dane kad priroda dovršava svoje djelo. Dobro nam došli.


VIZIJA

Ekološki, ekonomski i socijalno održivi razvoj Međimurja i Hrvatske.

CILJEVI

Kroz aktivnosti na sajmu i suradnju s medijima senzibilizirati javnost Međimurja i Hrvatske za probleme vezane uz društveno ozračje, image, održivo gospodarstvo, zaštitu okoliša, očuvanje tradicijske baštine i zdravlje ove regije, stvoriti optimističnu i poticajnu atmosferu, ukazati na mogućnosti održivih gospodarskih djelatnosti, te predstaviti javnosti primjere dobre prakse.


copyright 2006, Ekološka organizacija EOL, web development brajković
početna stranica