Posljednja Press koferencija Mlinarskog puta
Friday, 29 August 2008 19:03

U petak 29.08.2008 održana je posljednja press konferencija u sklopu projekta prekogranične suradnje INTERREG IIIa Slovenija Mađarska Hrvatska „Mlinarski put“ u novootvorenim prostorijama Turističkog informativnog centra općine Sveti Martin na Muri uređenim i opremljenim iz navedenog projekta.

Na press konferenciji su bile nazočne predstavnice Središnje agencije za financiranje i ugovaranje osnovane za ugovaranje i nadzor projekata financiranih od strane Europske unije – ravnateljica gđa. Marija Tufekčić, i specijalist nabave gđa. Kristina Ozimec, zatim predstavnica projektnih partnera iz Slovenije – voditeljica Zavoda za turizem in kulturo Beltinci gđa. Ela Horvat, te EOLovi hrvatski partneri na projektu - načelnik općine Sveti Martin na Muri g. Franjo Makovec, g. Branko Polanec predsjednik turističke zajednice općine Sveti Martin na Muri te g. Josip Mikec predsjednik turističke zajednice općine Štrigova.

Projektni manager Peđa Nedeljkov predstavio je cijelokupan projekt koji je u cijelosti odrađen unutar devet mjeseci trajanja, a predsjednik EOL-a Rudi Grula upoznao je nazočne sa nastavkom projekta.

Nakon službenog dijela i prezentacije cijelokupnog projekta, nazočni su sa članovima projektnog teama otišli na Muru, kraj plovećeg mlina gdje su predstavljene novosti sa terena i održan domjenak na novoopremljenom piknik prostoru u blizini mlina.

 
Ekološka Organizacija EOL

ZAVNOH-a 63
40000 Čakovec

Tel/fax: +385 40 313 090

info@eol.hr